ANSA                 

                                    

- ANSA on meidän perheen kotiin jäänyt \"vauva\" Ellin eka-pentueesta, Tyttö on niin kiltti kuin koira vain olla voi jos ei niitä normaalia \"koiran kolttosia lasketa\".
Osaa miellyttää käpertyy syliin kuin vauva, jos on lattialla ja haluaa syliin niin kääntyy kyljelleen ja tassulla veikeästi kaapii ilmaa, että ota nyt jo syliin.Ansa lumosi mieheni täysin ja onkin oikeammin sanottuna hänen koiransa. Fanittavat niin toisiansa, siitä huolimatta vaikka minä ruokin......pikkuneidin.........tai oisko molemmat ?
Luulisi että kyseessä on Ansa ja Tauno vanhasta elokuvasta, tämä pari on kuitenkin Ansa ja Taito. Mieheni sanookin että ei tämä ole koira tämä on puoliksi ihminen, herättää aamuisin tassuilla kasvoja kosketellen kuin kissa.  Etutassut toimii niin taitavasti esim. otsatukasta rusetin tai pampulan pois otossa ja sylissä istuessa koskettelee kasvoja tassulla kuin yrittäisi sanoa jotain.
Nimi \"Ansa\" toimi hyvin kun suunnittelin tämän pennun jättämistä itselle kotiin ja miehen mielestä meillä on jo 2 koiraa niin ei olisi järkevää enää lisätä.
Kun pennuista oli Vili, Vilma, Mindy, Nana ja Reetu muuttaneet omiin koteihinsa oli enää jäljellä Aleksander ja Adalfiina. Sitten yhtenä sunnuntaina oli pennun ostajat tulossa ja en ollut kertonut kumpaa pennuista tullaan katsomaan.
Kun tapaamisaika läheni niin mieheni ilmoitti tuntia ennen että Ansaa ei sitten myydä minnekään ja niin tyttö jäi kotiin. Täysin valkoinen poika lähti naapuripitäjään ja sai hyvän rakastavan kodin ja tottelee Moto-nimeä. 
Kaikki a-pentueen ihanat pennut saivat hyvän ja rakastavan kodin, missä \"pikkuisia\" hellitään ja rakastetaan.
Kuvia A-pentueen sivulla. 

Onneksi tästä b-pentueesta jää yksi tyttären perheeseen ja tätä tiettyä tyttö-pentua nähdään siis melko usein.
On kivaa kun jää lähistölle osa pennuista niin on hauska kun tapaa pentua silloin tällöin ja näkee kehityksen. Myös yhteydet kauempana asuvien pentujen perheisiin on toiminut ja myös on tavattu vuoden aikana useimpien kanssa ja toisten kanssa soiteltu. Toivottavasti jatkossakin tavataan aina silloin tällöin, kasvatti-pentujen omat perheet meillä tai näyttelyssä ehkä.